AHARA REİKİ

AHARA REİKİ

Ağustos 30, 2024 0

1,100.00 

Kategoriler:

Açıklama

AHARA REIKI MASTER

2003 yılında Elizabeth Hibel tarafından kanalize dilmiştir.

 

İlk Sembolü ve Enerjinin adı olan Ahara’yı 2003 ün Kasım ayında aldım, ancak neden bana verildiği ve ne işe yaradığı hakkında herhangi bir fikrim yoktu. Etrafımdakilere soruğumda hiç kimsenin bu konuda bir fikri olmadığınız gördüm. Giderek artan merak içerisinde, akışına bırakmaya karar verdim ve zamanı geldiğinde öğrenecektim.

İkinci Sembol olan İsis, 2004 yılının ortalarında, bu defa bir meditasyon sırasında geldi. Hem de isim ve sembol olarak.. Bunun bir anlamı olmalıydı.

7 Ağustos 2005 e kadar bu konuda hiç bir ey yapmadım, yapamadım. Taki 2 sembolün daha verildiği o akşam, bunları nasıl kullanacağım konusunda bana ayrıntılı bilgiler gelene kadar.

Bu süre içerisinde bu sistemi, dengeleme ve güçlü bir şifa uygulaması olarak kullanmak ve başkalarına öğretmek için hazırlanmıştım. Ve işte buradayım.

Sistem, özellikle İsis ve Bast’a bağlı Antik Mısır merkezli bir şifa enerjisiydi. Onların enerjileri çok güçlüydü ve enerjiyi kullanırken onlar her zaman gelip yardım etme eğiliminde idiler.

Sistem çok basitti. Sadece Semboller ve Niyet. 4 Sembolü kullanarak ve bu sembollere yön vermek için Niyet yeterli idi.

Elizabeth Hibel

‘AHARA’ Usta-Master Sembolüdür.

Diğer Sembolleri de yönetir. Çok hızlı etki eder ve çok güçlüdür. Kısa zamanda hızlı bir şifa gerektiğinde iyileştirme ve enerjisel temizlik için anında kullanabilirsiniz.

Diğer Sembollerin enerjilerini de yükselterek, güçlendirici olarak görev yapar.

Uyumlanma Önkoşulu : Reiki Master olmak.

 

 Tüm Uyumlamalar uzaktan yapılmakta olup, İNİSİYASYON SERTİFİKALARINIZ yüksek çözünürlüklü .jpg formatında ve EĞİTİM DERS NOTLARINIZ .pdf formatında e-mail adresinize postalanmaktadır.

Bir yanıt yazın